17.11.2022 12:38
Funky Cheer Team Espoo ry FTE

Talvinäytös 19.11.2022 tiedote

FT Seurayhteisön Talvinäytöksen liput on loppuunmyyty ja näin ollen emme voi myydä lippuja myöskään ovella. Lippuja myydään vapaiden istumapaikkojen mukaan, joka vaihtelee tilasta riippuen.

Valitettavasti isoja tiloja on tarjolla rajoitetusti ja ne ovat yleensä erittäin varattuja tai niin hintavia ettei niissä voitaisi tapahtumia järjestää.

Tapahtumalle varattiin isoin mahdollinen tila, joka oli vapaana ja kuten aikaisempinakin vuosina liput myytiin loppuun ennen tapahtuman alkua.

Olemme pahoillamme lippujen loppumisesta aiheutuneesta mielipahasta ja olemme kartoittaneet tähän jotain muuta keinoa miten jokainen teistä voisi nähdä esityksen vaikkakaan lippuja ei enää ole saatavilla.

Saimme ennätysajassa sovittua streamauksen tapahtumalle ja siihen voi ostaa katseluoikeuksia Liveton lipunmyynti palvelun kautta.  

Stream-lähetyksen hinta on 5€/hlö

Stream-palvelun tilanneille ja maksaneille laitetaan n. tunti ennen näytöksen alkua, linkki mistä pääsee katsomaan esityksiä.

Liput pääset ostamaan täältä:

Näytöksen 1 etäkatseluliput: https://events.liveto.io/events/ft-seurayhteison-talvinaytos-etakatseluoikeus-naytos-1

Näytöksen 2 etäkatseluliput: https://events.liveto.io/events/ft-seurayhteison-talvinaytos-etakatseluoikeus-naytos-2 

TULEVIA TAPAHTUMIA:

Funky Team Espoo järjestää Talviriehan 17.12.2022, jolloin on myös mahdollista päästä näkemään oman lapsen esiintyminen. Tapahtumasta tiedotetaan tarkemmin Talvinäytöksen jälkeen. Tapahtumaan myydään lippuja ainoastaan ovella. Pyydämme huomioimaan, että tapahtuma pidetään omalla hallilla ja tilaan ei mahdu kerralla suuria määriä ihmisiä. Joukkueet tulevat paikalle hiukan ennen esiintymistä, lämmittelevät  ja poistuvat n. tunnin sisällä esiintymisestään. Tänä aikana toivomme, että paikalla on vain esiintyvien joukkueiden perheenjäseniä ja muita lähipiirin henkilöitä. Joukkueiden valmentajat tiedottavat omia joukkueitaan osallistumisesta kyseiseen tapahtumaan mahdollisimman pian.

Lippujen hinnat  Talviriehaan ovat 5 euroa aikuinen ja 2 euroa alle 13v lapset.

FCE-kilpailu ja Kevätnäytös pyritään järjestämään tiloissa, joihin mahtuu enemmän katsojia. Tästä tiedotamme alkuvuodesta enemmän kun tilavaraukset vahvistuvat ja saamme varmistettua tapahtumapaikat. Kannustamme olemaan ripeitä, kun lipunmyynti alkaa tapahtumiin, näin varmistatte etteivät liput pääse loppumaan osaltanne kesken.